Algemene Voorwaarden

HET OPHALEN

De bestellingen worden bij u op afgesproken tijden opgehaald, afhankelijk welk abonnement u heeft, in de ochtend tussen 7.45 uur en 9.15 uur en in de middag tussen 11.45 uur en 13.30 uur. Wij verzoeken u vriendelijk de bestellingen al klaar te zetten. Als wij reeds bij u langs zijn geweest en u heeft daarna nog een bestelling, kunnen wij deze niet alsnog op komen halen.

HET BEZORGEN
De ochtend-bestellingen worden bezorgd voor 12.30 uur en de middag-bestellingen worden bezorgd voor 18.00 uur. Bedrijven worden voor 17.00 uur bezorgd.
Uitzonderingen zijn: Valentijnsdag, Secretaressedag, Moederdag en Kerst.
U kunt navraag plegen tot 5 dagen na bezorging.

LANDELIJK
Als u buiten de tijden nog bestellingen heeft voor 'OVERIGE PLAATSEN', op uw prijslijst gemerkt met (5 of 6) LANDELIJK, dan kunt u deze tot 14.30 uur zelf brengen op ons depot in Rhoon. Deze worden de andere dag nog bezorgd waar ook in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

Als u landelijk een bestelling wilt laten bezorgen op zaterdag, kunt u deze bestelling op vrijdag meegeven. Let ook op: Alles wat u landelijk mee geeft op zaterdag, wordt op dinsdag bezorgd en niet op maandag.

De bestellingen voor 'LANDELIJK' gaan met onze pakketdienst mee. Deze bestellingen mogen niet zwaarder zijn dan 5 kg, niet langer dan 60 cm en niet breder dan 30 cm. Tussen de 5 kg en 10 kg (maximum) wordt er een toeslag berekend van € 5-.

Alles gaat mee op EIGEN RISICO. Voor schade zijn wij NIET MEER verantwoordelijk. Water in vazen en glas en aardewerk geschied op eigen risico!! Wij pakken zelf zodanig in dat de bloemen 48 uur lang goed blijven. Uw landelijke bestellingen worden binnen 24 uur bezorgd, maar garanderen kunnen wij dat niet.

BONNENBOEK
U koopt bij ons een bonnenboek voor € 15,-. Op deze bonnen zet u het adres en de plaats en uiteraard een stempel, of de naam van uw winkel.

VERPAKKING
Alles kunt u 'los' aan ons meegeven. Wij vragen u wel, om als het enigszins kan, de bestellingen in te pakken in folie en niet in papier, bij het nat worden kan het papier scheuren.

DE BESTELLING
Op de bestelling zet u de naam, adres en woonplaats. Als het een bestelling is voor (5 of 6) of landelijk, moet u ook de postcode vermelden.

Het is belangrijk dat u op de bon zet wanneer het een bedrijf betreft (niet op de bestelling). Bedrijven worden bezorgd voor 17.00 uur

TIJDEN OP BON
Vermeldt u a.u.b. geen tijden op de bonnen. Als u een tijdsbestelling heeft, belt u dan vooraf zodat wij aan kunnen geven of dit op tijd afgeleverd kan worden.

DE PRIJSLIJST
U krijgt van ons een geplastificeerde prijslijst, waar alle plaatsen en tarieven waar wij bezorgen opstaan. Voor alle plaatsnamen staan cijfers, daarvan kunt u de betekenis zien op een ander deel van uw prijslijst.

DE PRIJZEN
Meerdere bestellingen op hetzelfde adres worden bezorgd voor de prijs die op de prijslijst staan. Echter, zijn het er zo veel zodat wij hier meerdere keren voor heen en weer moeten lopen, dan verzoeken wij u contact op te nemen om een prijs af te spreken.

Een uitzondering is 'ROUWWERK', die worden per stuk berekend. Let wel op!! Leveringen van rouwwerk op zaterdag, veel centra zijn dicht. Wij verzoeken u a.u.b. altijd eerst even te informeren bij het rouwcentrum.

De landelijke bestellingen gaan per stuk in een doos, ook de prijs wordt per stuk aan u berekend.

BETALING

Elke week rekenen ontvangt u een factuur per mail. Er is de mogelijkheid tot automatisch incasso.  U krijgt van ons elke week een gespecificeerde factuur per mail gestuurd.

Als wij met z'n allen deze voorwaarden in acht houden, dan is het voor beide partijen zeer prettig werken.

Mochten er toch nog problemen ontstaan, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons daar over inlicht.

Met vriendelijke groet,

Lobatrans

Telefoonnummer Kantoor / Magazijn: 010-2624515
Spoedgevallen: 06-53428277

Vragen over de bestellingen tussen 8.00 uur en 18.00 uur
Telefoon: 010-2624515
Of
Mobiel: 06-53428277
E-mail: info@lobatrans.nl